Tirsdag, 22. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Glad kronprins Frederik talte om sine børn og dronningen

Det blev en fornem finale på Royal Run, da kronprins Frederik med stil gennemførte 10 kilometer i København. Frederik var glad for familiens og danskernes støtte under løbet i København.

Det blev en uforglemmelig oplevelse for kronprins Frederik at løbe Royal Run over hele landet. Finalen i København over 10 kilometer var et af dagens absolutte højdepunkter. 

- Det har været en god dag, sagde kronprinsen, da han var kommet i mål, og så fortalte han ellers, at han var glad for at se sine familiemedlemmer, da han løb over Amalienborg slotsplads. Både dronningen og også kronprinsens børn kiggede på, da Frederik løb over slotspladsen på vej mod målet på Frederiksberg Allé.

Frederik fik et kick

-Det giver motivation, som man ikke kan få for lidt af, sagde kronprinsen, da han blev bedt om at kommentere familiestøtten.

- Det giver et ekstra kick, lød det også fra Frederik, der var stolt over, at hans og kronprinsessen børn løb flot til Royal Run-familieløbet på Frederiksberg mandag formiddag-

Kronprinsen stolt af børnene

- Børnene har klaret det fint, selvom de har fået at vide, at de skulle følges ad, så er der altid en, der stikker, sagde kronprinsen, hvis søn prins Christian og datter prinsesse Isabella løb så stærkt, at tvillingerne Josephine og Vincent sammen med kronprinsesse Mary blev sat en smule og kom i mål nogle minutter efter de store børn.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Klar til mere fest

For Frederik var Royal Run en perfekt opvarmning til en uge med endnu mere fest rundt omkring i landet. Fødselsdagsfejringen kulminerer lørdag med balkonscene på Amalienborg og gallataffel på Christiansborg Slot, og kronprinsen er klar til det hele.

- Ja, nu har jeg tanket op, kom det med masser af overskud og energi fra kronprinsen efter den lange løbedag.

Foto: BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden