23. jan. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Glad kronprinsesse Mary efter stor oplevelse

Publikum fik en helt unik oplevelse, da kronprinsesse Mary holdt flot tale i Europarådet i Strasbourg. Men også kronprinsessen selv havde en lærerig dag i Strasbourg.

I Europarådet i Strasbourg, Frankrig, leverede kronprinsesse Mary en af sit livs bedste taler, og sammen med DR Pigekoret var den royale æresgæst den store oplevelse på en dag med noget af det bedste, Danmark kan byde på.

På vej hjem fra den spændende formiddag i Europarådet fortalte kronprinsessen om sin egen oplevelse.

- Det har været en spændende og lærerig dag, fortalte kronprinsessen til BILLED-BLADET.

Begejstret publikum

Fra international side fik Mary stor ros for sin indsats i det fornemme forum, og i rådets store sal blev der da også klappet højt og længe, da kronprinsesse Mary rundede sin flotte tale af.

Det var en særlig dag i Europarådet. En stor dag for Danmark og bestemt også en stor dag for kronprinsesse Mary.

Kronprinsessens besøg i Strasbourg var i anledning af det danske formandskab for Europarådets Ministerkomité, der har fokus på at understøtte arbejdet med beskyttelse af menneskerettigheder, demokrati og retsstatsprincipper.

Se de fantastiske billeder og læs hele reportagen fra kronprinsesse Marys todages arbejdsbesøg til Frankrig, der i øvrigt også bød på en hyggelig aften med privat middagsselskab, i torsdagens udgave af BILLED-BLADET.

Læs mere om: