Lørdag, 26. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Janni Pedersen ønsker kronprins Frederik tillykke

TV 2-værten Janni Pedersen lærte kronprins Frederik at kende for 29 år siden. Her fortæller hun om det og ønsker kronprinsen tillykke med 50-års fødselsdagen.

Kronprins Frederik har gennem årene haft mange gode skole- og studiekammerater. En af dem hedder Janni Pedersen og er i dag en af TV2’s helt store værtsprofiler.

Da Pedersen ved BILLED-BLADETs TV-GULD-fest vandt prisen som årets bedste kvindelige nyhedsvært, blev hun hyldet af sine kolleger i Palmehaven på hotel d’Angleterre. Lidt senere talte vi med Janni, som efter selv at være blevet hyldet benyttede lejligheden til at hylde kronprins Frederik og ønske ham tillykke med 50-års fødselsdagen.

Janni var i øvrigt i godt selskab med et par andre vindere, da hun sagde tillykke til Frederik. Ved hendes side var årets kvindelige underholdningvært Lene Beier og årets kvindelige sportsvært Stine Bjerre Mortensen.

Se med når Frederik hyldes

Når kronprins Frederik træder ud på Amalienborg-balkonen i dag lørdag den 26. maj for at lade sig hylde af danskerne i anledning af 50-års fødselsdagen, er BILLED-BLADET naturligvis med.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Vi sender direkte TV fra klokken 11.50, og klokken 12.00 træder fødselaren ud på Frederik VIII's Palæ-balkonen på Amalienborg. Sammen med Frederik vil også kronprinsesse Mary og børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent samt dronning Margrethe komme ud på balkonen og vinke til de mange mennesker på slotspladsen.

BILLED-BLADET bringer det hele

Husk, at BILLED-BLADET også transmitterer direkte TV, når kronprinsparret klokken 19.30 kører i karet fra Amalienborg til gallataffel på Christiansborg Slot. Vi er på direkte fra klokken 19.00 fra Christiansborg Slot, når gæsterne ankommer, og vi stiller så om til karretturen undervejs i transmissionen.

Klokken 20.00 ventes kronprins Frederik og kronprinsesse Mary at ankomme til gallataffel på Christiansborg Slot.

Glæd til at følge med i festen lørdag 26. maj på vores website og på BILLED-BLADETs Facebook-side og glæd jer også til BILLED-BLADET i næste uge med kæmpe tillæg med alt om kronprins Frederiks fornemme 50-års fest.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden