16. jul. 2017
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kongelig sommerfotografering til ringriderfest i Gråsten

Kronprinsparrets børn var i hovedrollerne, da de kongelige på Gråsten Slot anført af dronning Margrethe tog imod et kæmpe rytteroptog med ringridere på deres fine heste.
Kronprinsparret og deres fire børn var sammen med dronning Margrethe i centrum, da Gråsten Slot var rammen om en fantastisk folkefest.
Prinsesse Isabella og prinsesse Josephine tiltrak sig især opmærksomhed på den allerbedste måde, da de ved slottet i den sønderjyske by tog imod Gråsten Ringridnings store rytteroptog med næsten 300 deltagende på heste og cykler.

Mary og Frederik var stolte

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var synligt stolte af deres firkløver af børn, og også dronning Margrethe så glad og tilfreds ud på den store dag i Gråsten. For de lokale var rytteroptogets møde med de royale kulminationen på flere ugers fine oplevelser med Mary og Frederik samt børnene på slottet, hvor familien har nydt sommerferien siden slutningen af juni.

Se videoen og glæd dig til royal sommerreportage i BILLED-BLADET

Se videoen med alle højdepunkterne fra den royale ringriderfest ved Gråsten Slot med prinsesse Isabella, prinsesse Josephine, prins Christan og prins Vincent i herligt humør sammen med deres forældre kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og naturligvis dronning Margrethe. Og husk at du i BILLED-BLADET på torsdag får en flot sommerreportage med en perlerække af skønne billeder fra den store kongelige begivenhed i Sønderjylland.

Læs mere om: