Søndag, 26. maj 2019 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprins Frederik fylder 51 år - hans liv i billeder

Han har en helt speciel udstråling og er populær overalt, hvor han kommer frem. I dag fylder kronprins Frederik 51 år, og han har formået at få sit officielle og private liv til at gå op i en højere enhed.

Hele Danmarks kronprins Frederik runder 51 år, og han er sejere og stærkere og mere populær end nogensinde. Kronprinsen er et hit her i Danmark, og også i det store udland er han en populær mand.

For os herhjemme er der ingen tvivl om, at dagens royale fødselar er verdens bedste kronprins. 

Kronprins Frederik - en markant profil

Kronprins Frederik er en meget markant og god repræsentant for kongehuset, og han har masser af kvaliteter. Særligt hans sociale kompetencer er bemærkelsesværdige. Kronprins kan bare det dér med at komme i nærkontakt med danskere fra alle dele af vores samfund.

Kronprinsen skal ikke gøre sig umage, da det virker som om, at det falder ham naturligt at behandle alle mennesker lige godt. 

Lykkeligt familiemenneske

Det vigtigste for fødselaren er hans nære familie, som helt sikkert fejrer ham i dag. Kronprinsesse Mary og børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent betyder alt for Frederik.

Sammen med dem er han den lykkeligste mand i verden. I videoen herover kan du nyde de skønne billeder af vores allesammens kronprins Frederik og hans dejlige familie.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden