Lørdag, 26. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprins Frederik hyldet på Amalienborg

Hele Danmarks kronprins Frederik blev fejret med manér, da han i anledning af sin 50-års fødseldag trådte ud på balkonen på Amalienborg og lod sig hylde af danskerne. Se årets skønneste balkonscene her.

Tusindvis af danskere var på Amalienborg Slotsplads, da kronprins Frederik og hans nærmeste familie trådte ud på balkonen på Frederik VIII's Palæ klokken 12.00.

Der var både jubel og fødselsdagssang til kronprinsen, som virkede glad og meget rørt ved den store begivenhed.

Synlig stolt dronning Margrethe

Det var fra start til slut en helt fantastisk balkonscene med kronprins Frederik i hovedrollen og med kronprinsesse Mary og børnene i absolut topform. Også en synlig stolt dronning Margrethe nød at være med sin ældste søn på balkonen foran hele Danmark. Hele tre gange kom den kongelige familie ud på balkonen og lod sig hylde af de mange glade danskere.

BILLED-BLADET bringer det hele

Husk, at BILLED-BLADET også transmitterer direkte TV, når kronprinsparret klokken 19.30 kører i karet fra Amalienborg til gallataffel på Christiansborg Slot. Vi er på direkte fra klokken 19.00 fra Christiansborg Slot, når gæsterne ankommer, og vi stiller så om til karretturen undervejs i transmissionen.

Klokken 20.00 ventes kronprins Frederik og kronprinsesse Mary at ankomme til gallataffel på Christiansborg Slot. Glæd til at følge med i festen lørdag 26. maj på vores website og på BILLED-BLADETs Facebook-side og glæd jer også til BILLED-BLADET i næste uge med kæmpe tillæg med alt om kronprins Frederiks fornemme 50-års fest.

Danmarks Royale Ugeblad følger fødselsdagsfesten fra tidlig morgen til sen aften. I BILLED-BLADET i næste uge kan I glæde jer til alt om fødselsdagsfejringen: Talerne, gæsterne, kjolerne, de kærlige øjeblikke og meget meget mere.

Gense de dejlige billeder fra kronprins Frederiks liv fra lille dreng til voksen mand i galleriet herunder:

GALLERI: Kronprins Frederiks liv i billeder (Foto: ALLER MEDIA, AOP og Steen Evald)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden