VIDEO: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary nød en forrygende sidste aften i Sydkorea

Se også:

Efter tre dages travlhed i Sydkorea var kronprinsparret til fornem kulturmiddag i historiske omgivelser i hovedstaden Seoul.
Kronprinsesse Mary var i en hvid drøm af en kjole, og kronprinsen så elegant ud i sit moderne habit-snit, da de danske kongelige var til en fornem kulturmiddag i Seoul som finale på deres officielle besøg i Sydkorea.
 
 
Kronprinsparrets officielle besøg sluttede med denne middag i Seoul og en udstillingsåbning, hvor 80 værker af Asger Jorn for første gang kan opleves i Asien.
 
Kronprinsesse Mary holdt som protektor for kulturåret mellem Danmark og Sydkorea en fin tale i forbindelse med åbningen af Jorn-udstillingen.
 

Søde Sofie tog imod Mary og Frederik

Ved Museum of Modern Art i hovedstaden Seoul, hvor Jorn-værkerne blev udstillet, blev Mary og Frederik moddtaget af den fireårige blomsterpige Sofie.
 
Hun er datter af Danmarks ambassadørpar i Sydkorea.
 
Kronprinsparret nød at tale med søde Sofie, som bestemt også var meget glad for at møde de kongelige.
 
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Se kronprinsparret ankomme til stor kulturmiddag i historiske rammer i Seoul og oplev Mary og Frederiks møde med blomsterpigen Sofie i videoen ovenfor.                                                                           

 

BILLED-BLADET i denne uge

Glæd jer til i denne uges BILLED-BLADET at få helt nye billeder fra kronprinsparrets indledning på det spændende besøg til Sydkorea. Og så har vi alt fra det hemmelige og romantiske kongelige bryllup i Svendborg. 
 
 
 
 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden