12. mar. 2019
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary besøgte Texas’ guvernør i hans fornemme bolig

Midt i dagens travle program i Austin var kronprinsesse Mary på officiel høflighedsvisit hos guvernørparret i Texas i USA.

Guvernøren i Texas, Greg Abbott, tog sammen med sin kone, Cecilia, imod kronprinsesse Mary i deres officielle bolig midt i Austin, og kronprinsessen følte sig godt tilpas hos sine værter.

Kronprinsesse Mary og guvernørparret snakkede længe, før de kom ind i en stue, hvor dansk og amerikansk presse ventede på dem.

Texas guvernør sad i kørestol

Guvernør Abbott førte an. Guvernøren sidder i kørestol efter en ulykke tilbage i 1984, og han stoppede op midt i pejsestuen og hilste venligt på BILLED-BLADETs udsendte og de øvrige mediefolk.

Kronprinsesse Mary tog plads i en stol ved siden af guvernør Abbott, mens hans kone sad modsat. Trioen smilede, og så rejste guvernørens kone, Cecilia, sig og gav plads til kulturminister Mette Bock.

Dansk fremstød i Austin

Kronprinsesse Mary har været i Austin for at deltage i et større dansk fremstød for udvalgte kulturelle og kreative erhverv på festivalen South by Southwest.

Kronprinsessen sluttede sin dag i Austin af med at være med til en stor dansk-amerikansk aftenreception, hvor bandet Alphabeat anført af sangeren Stine Bramsen gav et brag af en minikoncert.

Læs mere om: