Tirsdag, 12. marts 2019 — af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary besøgte Texas’ guvernør i hans fornemme bolig

Midt i dagens travle program i Austin var kronprinsesse Mary på officiel høflighedsvisit hos guvernørparret i Texas i USA.

Guvernøren i Texas, Greg Abbott, tog sammen med sin kone, Cecilia, imod kronprinsesse Mary i deres officielle bolig midt i Austin, og kronprinsessen følte sig godt tilpas hos sine værter.

Kronprinsesse Mary og guvernørparret snakkede længe, før de kom ind i en stue, hvor dansk og amerikansk presse ventede på dem.

Texas guvernør sad i kørestol

Guvernør Abbott førte an. Guvernøren sidder i kørestol efter en ulykke tilbage i 1984, og han stoppede op midt i pejsestuen og hilste venligt på BILLED-BLADETs udsendte og de øvrige mediefolk.

Kronprinsesse Mary tog plads i en stol ved siden af guvernør Abbott, mens hans kone sad modsat. Trioen smilede, og så rejste guvernørens kone, Cecilia, sig og gav plads til kulturminister Mette Bock.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Dansk fremstød i Austin

Kronprinsesse Mary har været i Austin for at deltage i et større dansk fremstød for udvalgte kulturelle og kreative erhverv på festivalen South by Southwest.

Kronprinsessen sluttede sin dag i Austin af med at være med til en stor dansk-amerikansk aftenreception, hvor bandet Alphabeat anført af sangeren Stine Bramsen gav et brag af en minikoncert.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden