Onsdag, 9. marts 2016 — af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary høstede flot applaus for sin tale

Kronprinsesse Mary holdt en stærk, som fik publikum til at huje og klappe.
Kvindernes internationale kampdag blev markeret flot og effektivt med kronprinsesse Mary på scenen i Vega på Vesterbro i København foran knap 800 mennesker. Til KVINFO’s kampfest-arrangement leverede Mary en stærk tale om kampen for kvinders rettigheder. Og om problemet med vold mod kvinder var Mary meget klar: VIDEO: Kronprinsesse Mary ønsker kronprinsesse Victoria tillykke

Grib muligheden

– Jeg tror på åben dialog, oplysning, empowerment og at forståelse og respekt er afgørende for at skabe fremskridt, sagde Mary blandt andet og opfordrede sine medsøstre til at stå sammen. Kronprinsessen fik efter talen ståede applaus, og herefter kunne hun sætte sig ned og nyde resten af aftenen med taler og fed musik på programmet.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Super LIGA

Blandt de musikalske indslag var bandet LIGA, der med klodens sejeste kvindelige trommeslager Ihan Haydar i centrum fyrede den af og fik hele salen til at danse og synge med. Også kronprinsessen var oppe at stå og danse lidt sammen med KVINFO’s direktør Nina Groes, der var utroligt glad for Marys indsats på kampdagen og kaldte kronprinsessen for en forkæmper for kvinders rettigheder.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden