Tirsdag, 6. november 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fik en flot modtagelse i Italien

Kronprinsparret er landet i den italienske hovedstad Rom, hvor de i dag fik en forrygende indledning på den første af tre spændende arbejdsdage.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fik en flot modtagelse af Italiens Ppræsident Sergio Mattarella, da de royale danskere var gæster ved en frokost i præsidentpaladset Palazzo del Quirinale.
  Mary og Frederik er i Italien for at stå i spidsen for et dansk erhvervsfremstød, som blandt andet på grund af de kongelige profiler får stor opmærksomhed.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan
 

Mary og Frederik i fin form på paladset

Kronprinsparret var i fin form på paladset, som de ankom til i strålende solksinsvejr og lune temperaturer på omkring tyve grader. Efter besøget på Palazzo del Quirinale tog kronprinsparret videre til Terme Di Caracalla og deltog dér i en rundvisning. 

 

Følge med i kronprinsparrets besøg

De næste par dage byder på et stramt og meget spændende program for kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, der blandt andet skal i audiens hos Paven i Vatikanet.   Husk, at du kan følge alle højdepunkterne på kronprinsparrets arbejdsrejse til Italien her på billed-bladet.dk.   I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du se de nye billeder og læse alt om kronprinsparret og deres skønne børns dejlige tur til årets Hubertusjagt.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden