28. jun. 2019
Af Marianne Singer

VIDEO: Kronprinsesse Mary til festligt træf i flot pink

Kronprinsesse Mary gjorde indtryk med god stil og charme under et dansk-australsk møde.
Kronprinsesse Mary var helt i sit es, da hun torsdag deltog i sin muligvis sidste arbejdsopgave inden sommerferien.
Under en reception i anledning af et besøg fra The European Australian Business Council hos Dansk Erhverv på Børsen i København var kronprinsesse Mary omgivet af top-erhvervsfolk fra både Danmark og sit fødeland Australien.

Rost til skyerne

I forbindelse med velkomsten var der grin og sjove bemærkninger og kronprinsesse Mary, der var smuk og elegant i stærk pink, blev rost til skyerne.
Første taler var Brian Mikkelsen, der er direktør for Dansk Erhverv.

Mary-effekten

I sin tale nævnte Brian Mikkelsen flere gange den såkaldte “Mary-effekt”, der har haft en kæmpe indflydelse på en stigende samhandel mellem Australien og Danmark. Og så mindedes Brian Mikkelsen dengang, han var med på kronprinsparrets første officielle tur til Australien og kronprinsesse Mary blev modtaget som en rockstjerne.

Dejlig tale

Efterfølgende var det Australiens ambassadør i Danmark, Mary Ellen Miller, der holdt en dejlig tale. The European Australian Business Council er en organisation, der blev dannet i 1999 og har til formål at styrke samhandel og investeringer mellem Europa og Australien. Lyt til podcasten "Mary: Rejsen til et kongeligt liv" her og hør alle de andre afsnit af "Danmarks royale podcast" her. Listen to "Mary: Rejsen til et kongeligt liv" on Spreaker.

Læs mere om: