14. mar. 2019
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Marys indsats for Danmark giver en flot karakter

Kronprinsesse Mary gjorde det godt under arbejdsdagene i Texas i USA. Den danske generalkonsul i Houston Jacob Vind lagde ikke skjul på, at Marys indsats var vigtig.

Kronprinsesse Mary deltog på den sidste af sine arbejdsdage i Texas, USA, i lanceringen af et sundhedssamarbejde mellem Danmark og Texas på Texas Medical Center, og hun deltog også i den store internationale energikonference i Houston.

Overalt hvor kronprinsessen kom frem, leverede hun varen til stor gavn for danske virksomheder med drømme om at slå igennem på det amerikanske marked.

Jacob Vind gav Mary karakter

Den danske generalkonsul i Houston, Jacob Vind, gav kronprinsessen en god karakter for hendes indsats som spydspids for de danske virksomheder på det amerikanske marked.

Hør hvilken karakter, generalkonsulen gav Mary og resten af delegationen på 12-skalaen.

Læs om Marys forrygende dag i Austin i denne uges BILLED-BLADET

I denne uges udgave af BILLED-BLADET får du alt om kronprinsesse Marys forrygende og festlige dag i Austin i Texas. Mary havde en spændende dag på South By Southwest-festivalen, der bød på mange gode oplevelser.

Kronprinsessen fortalte i løbet af dagen om sit særlige forhold til Texas, hvor hun boede en kort periode som lille pige sammen med sin familie. Mary sluttede dagen i Austin af med at deltage med vanlig elegance og stil i en helt særlig fest med koncert leveret af det danske hitband Alphabeat.

Læs mere om: