Torsdag, 14. april 2016 - af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Mads Mikkelsen misforstod invitationen fra dronning Margrethe

Mads Mikkelsen kørte til Amalienborg i stedet for Fredensborg Slot, da han skulle feste med dronning Margrethe, kronprinsesse Mary og alle de andre prominente gæster.
Regentparret, kronprinsparret samt prinsesse Marie og prins Joachim var sammen med en række velklædte ministre og den danske skuespiller Mads Mikkelsen med til at gøre gallataflet til ære for det mexicanske præsidentpar til en stor oplevelse.   På en fornem onsdag aften på Fredensborg Slot bød dronning Margrethe og prinsgemalen særligt inviterede gæster til gallataffel i Kuppelsalen til ære for Mexicos præsidentpar. Gallataflet var en perfekt måde at afslutte statsbesøgets første dag.    Mads og ministrene Blandt de mange gæster til den dansk-mexicanske festaften var en række markante ministre og den danske filmstjerne Mads Mikkelsen, der var lige ved at komme for sent til den royale gallamiddag med regentparret samt kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.   

Mads Mikkelsen misforstod invitationen

Mikkelsen var mand nok til at indrømme, at han ikke havde haft godt nok styr på invitationen. Faktisk troede han, at gallamiddagen skulle afholdes på et helt andet slot end Fredensborg Slot.   Se de kongelige og de mange ministres ankomst til Fredensborg Slot og hør Mads Mikkelsen forklare, hvad der gik galt for ham og hans bedre halvdel Hanne Jacobsen på vejen til gallataffel hos dronningen.  

SE BILLEDERNE: De kongelige tog imod gæsterne fra Mexico

GALLERI: De kongelige tager imod det mexicanske præsidentpar

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden