VIDEO: Mary og Frederik kiggede nordkoreanske soldater lige ind i øjnene

Se også:

For kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var det en særlig oplevelse at besøge grænsen mellem Syd- og Nordkorea. Se de unikke billeder af kronprinsparrets besøg til den demilitariserede zone ved grænsen mellem Sydkorea og deres naboland i nord.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er på officielt besøg til Sydkorea, hvor de står i spidsen for at dansk erhvervs- og kulturfremstød. På den første af tre arbejdsdage besøgte Mary og Frederik grænsen mellem Syd- og Nordkorea. Det var en helt særlig oplevelse for de royale gæster at være helt tæt på Nordkoreas soldater, der ovetrvågede dem tæt. Hør kronprinsen fortælle om den intense oplevelse og se billederne fra grænsebesøget.
 

Kronprinsparret i FN-barakken

Inde i zonen besøgte kronprinsparret den tidligere landsby Panmunjom, hvor grænsen mellem de to koreanske lande går på midten af et konferencebord i en FN-barak. Siden våbenhvileaftalen i 1953 har al kontakt mellem Nord- og Sydkorea fundet sted netop her, og kronprinsen og kronprinsessen fik ved besøget en orientering om det nuværende forhold mellem de to lande.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Fredelig gyngetur

Herefter fortsatte kronprinsparret til et særligt udsigtspunkt i Sydkorea, hvorfra man kan se langt ind i Nordkorea. Mary og Frederik nåede også en gyngetur i et dansk kunstværk, der symboliserer fred. Værket er skabt af Jakob Fenger og kunstnerkollektivet Superflex. 

 

BILLED-BLADET i denne uge

Glæd jer til i denne uges BILLED-BLADET at få helt nye billeder fra kronprinsparrets indledning på det spændende besøg til Sydkorea. Og så har vi alt fra det hemmelige og romantiske kongelige bryllup i Svendborg. 
 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden