Fredag, 4. oktober 2019 - af Trine Larsen

Video: Med dronning Margrethe til kostumeprøve på Snedronningen

BILLED-BLADET mulighed for at se dronningen arbejde, da der i var indledende kostumeprøver på balletforestillingen Snedronningen i Tivolr. Se dronningen selv fortælle i denne video.

Langt mere end et halvt hundrede kostumer er for længst tegnet af dronning Margrethe, og lige nu er dronningens ideer til balletten Snedronningens kostumer i fuld gang med at blive syet. Da de indledende kostumeprøver fandt sted i Tivoli, var BILLED-BLADET med og kunne som fluen på væggen følge dronninges arbejde. Det blev til et spændende og sjældent indblik i majestætens kreative verden, hvor sidste minuts ændringer også er en del af processen.

Dronningen fortæller

Efter mere end halvanden times prøver, snak om stoffer, længder på nederdele, som danserne skal kunne bevæge sig i, og andre detaljer, fik BILLED-BLADET mulighed for at tale med dronningen om skabelsen og arbejdet med kostumer og scenografi af Snedronningen.

Den engagerede og vidende majestæt førte os ind i en helt ny og unik verden, og nu kan du også se dronningen fortælle om arbejdet i denne video. 

Kig med her og hør dronning Margrethe fortælle om, hvilket eventyr hun holder meget af og hvorfor - og hør om dronningens overvejelser omkring dét at sige ja til SÅ omfattende og stor en opgave.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden