Tirsdag, 6. februar 2018 — af Ulrik Ulriksen

VIDEO-PORTRÆT: Fantastiske prinsesse Marie fylder 42 år

For prinsesse Marie har de senere år budt på mange fantastiske oplevelser, og dagens fødselar udvikler sig hele tiden i rollen som royal profil.

Prinsesse Marie er en vigtig del af den danske kongefamilie, og prins Joachim kan kun være stolt af sin hustru, der i dag fylder 42 år.

Marie er en prinsesse med en mission. Det ses, når hun inviterer skolebørn indenfor i privaten for at lære dem om sund mad, og når hun besøger et gymnasium for at undervise danske elever i fransk.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Familiemenneske

Men først og fremmest er prinsesse Marie et uvurderligt aktiv for sin familie. For prins Joachim er hun en stor støtte i alle sammenhænge, og prinsesse Marie er der også altid for sine to børn, prins Henrik og prinsesse Athena.

Desuden er hun en dejlig papmor for prins Joachims store drenge, Nikolai og Felix.

Marie elsker skiferie

Fritiden nyder prinsesse Marie med sine kære, og noget af det allerbedste er at være på skiferie med Joachim og børnene. Dagene i Alperne er altid sjove og byder på herlig harmoni i familien.

Vi her på BILLED-BLADET ønsker prinsesse Marie tillykke med de 42 år og byder her på et video-portræt med fødselsdagsprinsessen i hovedrollen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden