Mandag, 5. februar 2018 — af Ulrik Ulriksen

VIDEO-PORTRÆT: Hele Danmarks kronprinsesse Mary fylder 46 år

Kronprinsesse Mary har travlt med både officielle opgaver og sin familie. I dag fylder Mary 46 år, og det skal naturligvis markeres.

Kronprinsesse Mary er i absolut fin form, og hun har allerede med stil taget hul på 2018. Det skete ved Nytårstaffel på Amalienborg, og arbejds-året kom der for alvor gang i, da Mary for nylig deltog i åbningen af et nyt Julemærkehjem i Roskilde.

Siden har der været en række andre vigtige opgaver, som for eksempel åbningen af den københavnske modeuge.

Kronprinsesse Mary er en kærlig mor

Hele Danmarks Mary udfylder sin rolle som repræsentant for kongehuset på en helt fantastisk måde, og så er dagens fødselar en fornøjelse at opleve i rollen som kærlig mor for sine fire skønne børn Christian, Isabella samt tvillingerne Vincent og Josephine.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Også som individualist leverer kronprinsessen varen, når hun både hjemme i Danmark og i - for eksempel Afrika - sætter fokus på kvinders rettigheder. Kronprinsesse Mary er i det hele taget en kvinde, vi kan være stolte af her i Danmark.

Og her fra BILLED-BLADET skal der lyde et stort tillykke med 46-års fødselsdagen, som vi markerer med dette skønne video-portræt af mageløse Mary i toppen af denne artikel.

GALLERI: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks dejlige børneflok 2017

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden