VIDEO: Prins Henrik og familien morer sig til festforestilling

Dronning Margrethe og prins Henrik ankommer til DR\'s Koncerthus til festforestilling.

Dronning Margrethe og prins Henrik ankommer til DR's Koncerthus til festforestilling.

Foto: Lars H. Laursen
Prinsgemalen, der snart fylder 80 år, bliver søndag aften hyldet ved en storslået festforestilling i DR’s Koncerthus.

Det var en glad prins Henrik, der i strålende aftensol ankom til DR’s Koncerthus søndag aften, hvor der var lagt op til den helt store fejring i anledning af prinsgemalens 80-års fødselsdag.

Mens junisolen går ned over Amager og det prægtige Koncerthus, er regentparret, det meste af kongefamilien, en del af hoffet og regentparrets gæster samt en lang række danskere, der har løst billet til festforestillingen, samlet indenfor.

Her har de indtil videre blandt andet oplevet Medina, Bent Fabricius-Bjerre og komikeren Andreas Bo levere et fremragende show, der samtidig sendes på DR 1.

Især Andreas Bo’s imitationer af blandt andre digteren Yahya Hassan fik den royale hovedperson og familien til at grine.

Blandt de mange flotte indslag er der også små filmklip, der fortæller om prinsgemalen – lige fra mødet med den daværende kronprinsesse Margrethe til hverdagen med børnebørnene.

Læs alt om den store aften i BILLED-BLADET, der udkommer på tirsdag, hvor du også får et stort 36-siders tillæg med et eksklusivt interview med kronprins Frederik og prins Joachim i anledning af prinsgemalens 80-års fødselsdag.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden