VIDEO: Prinsesse Benedikte fejret på slottet

Prinsesse Benedikte s 75-års fødselsdag blev fejret på Eremitageslottet af repræsentanter for en lang række af prinsessens protektioner.

Fredag, 10. maj 2019 - af Henrik Salling

Prinsesse Benedikte kunne næppe have ønsket sig smukkere kulisse, end da hun fredag eftermiddag afholdt reception på Eremitageslottet nord for København.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Ønsker tillykke

Den 29. april fyldte prinsessen 75 år, og receptionen på det kongelige jagtslot var også en udløber af prinsessens halvrunde fødselsdag. Her havde hendes mange protektioner nemlig mulighed for at lykønske den aktive prinsesse. Og det benyttede rigtig mange sig af muligheden for at gøre.

Kongeligt jagtslot

Det er sjældent af de kongelige benytter jagtslottet fra 1734 til offentlige arrangementer. Men til den årlige Hubertusjagt i Dyrehaven får slottet som regel besøg af repræsentanter for kongehuset.

43 protektioner

Prinsesse Benedikte har gennem årene engageret sig i en lang række mærkesager, og hun er i øjeblikket protektor for 43 danske og udenlandske organisationer og foreninger. Desuden er hun æresmedlem i syv og sidder som formand for bordenden i fem.

Prinsesse Benedikte har i mange år haft særlig interesse i hestesporten og spejderbevægelsen, men hendes interesser er bredt funderet.

HØR BILLED-BLADETS ROYALE PODCAST HER:

Listen to "Prinsesse Benedikte - søsteren i midten" on Spreaker.