Mandag, 30. september 2019 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Prinsesse Benedikte mødte fræk pony på den røde løber

På en regnfuld dag i Ermelunden nord for København fik prinsesse Benedikte jord på fingrene, da hun plantede et unikt træ. Benedikte mødte også en firbenet charmør på den røde løber.

Prinsesse Benedikte deltog i egetræsplantning med Spejderne i København ved et friskt arrangement i Ermelunden i Kgs. Lyngby. Mens regnen faldt flittigt i det grønne, leverede prinsessen varen og fik plantet træet, som forhåbentlig bliver stort og flot.

Benedikte fik uventet gæst

Benedikte søgte i løbet af begivenheden ly for regnen i et telt opstillet af de søde spejdere. Prinsessen var dog også udenfor i det fri og hyggesludrede med sine  unge spejdervenner.

Pludselig fik træplantningsfesten en uventet gæst, da en charmerende pony fra den nærliggende eng travede ind på den røde løber ved teltet og stillede sig klar til at blive aet på mulen. Benedikte tog sig kærligt af ponyen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Flot fødselsdagsgave

I anledning af prinsessens 75-års fødselsdag den 29. april 2019 fik Hendes Kongelige Højhed foræret et egetræ af spejderne i Gentofte.

Træet pryder nu Ermelundssletten, hvor den 2. Verdensjamboree blev afholdt i 1924. Verdensjamboreen er en international spejderlejr, der finder sted hvert fjerde år.

Læs reportagen i denne uges BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden