4. jun. 2015
Af af Trine Larsen

VIDEO: Prinsesse Isabella og prins Christian med far og farmor i Tivoli

Dronning Margrethe havde taget sin søn, kronprins Frederik, og hans to ældste børn, prinsesse Isabella og prins Christian med, da hun var til repremiere på balletten "Svinedrengen" i Tivoli.

Prinsesse Isabella og prins Christian var i aftes i Tivoli for at se deres farmor dronning Margrethes flotte kostumer og scenografi til balletten "Svinedrengen" på Pantomimeteatret, ledsaget af deres far, kronprins Frederik.

Det kongelige trekløver dukkede op kort før forestillingen og satte sig på tilskuerpladserne og ventede, indtil dronningen selv kom ud blandt publikum for at overvære forestillingen.

VIDEO: Prinsesse Isabella og prins Christian overraskede til farmors festaften

Prinsesse Isabella og prins Christian fik kys af farmor

Dronning Margrethe var nemlig lige indtil tæppet skulle gå, bag scenen for at sikre sig, at alt var, som det skulle være.

Dronningen var glad for at se kronprinsen og børnebørnene, som fik varme kys og kram og det var tydeligt, at dronningen havde glædet sig til at vise dem forestillingen.

Det er seks år siden Svinedrengen første gang havde premiere på Pantomimeteatret med Dinna Bjørn som koreograf og musik af kapelmester James Price.

GALLERI: Prinsesse Isabella og prins Christian i Grønland

Familien hilste på de medvirkende

Og meget tyder på, at succesen igen er hjemme, for under stort bifald blev danserne kaldt frem tre gange - mens også den kongelige familie klappede begejstrede.

Kronprins Frederik, prins Christian og prinsesse Isabella var efter forestillingen med bag scenen for at hilse på de medvirkende, inden de et kvarter senere, takkede af og forlod Tivoli i højt humør.

Dronningen fulgte ikke med, hun gik sammen med bl.a Tivoli-direktør, Lars Liebst og en håndfuld inviterede gæster til Nimb Terresse for at spise sen middag og fejre succesen.

Læs mere om: