VIDEO: Prinsesse Marie fik millioner til butiksåbning

Se også:

Da prinsesse Marie i dag åbnede den 4. WeFood-butik i Sydhavnen, modtog prinsessen samtidig et kæmpe beløb, som skal udvidde konceptet med salg af fødevarer til spotpris, som andre butikker ikke kan sælge.

Prinsesse Marie var i dag med til åbningen af den fjerde WeFood-butik i Sydhavnen i København, Wefood sælger varer med beskadiget emballage, forkert mærkning og overskrevet dato for holdbarhed, som ellers ville være blevet smidt ud. Samtidig modtog prinsesse Marie en check på et stort millionebeløb af Salling Fondene, der med butikker som Netto, Føtex og Biika bakker op om WeFood-butikkerne, som de er storleverandører til. Overskuddet går til Folkekirkens arbejde med verdens fattige.

Prinsesse Marie, der er protektor for Folkekirkens Nødhjælp, som står bag WeFood - butikkerne, modtog glad den enorme sum penge.

Hvad pengene skal bruges til og hvor stort beløbet er, kan du se i denne video, hvor prinsesse Marie igen viste en god figur med ægte interesse og stor indlevelse

København var den første by, som i 2016 åbnede en WeFood-butik, som blev en stor succes, og i dag kunne prinsessen så åbne den fjerde af slagsen for at forhindre madspild, der er en af prinsesse Maries mærkesager. Se med i videoen hør prinsessen selv fortælle om WeFood og hvordan prinsessen selv er blevet mere forbrugerbevidst.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden