Onsdag, 26. februar 2020 - af af Trine Larsen

VIDEO: Prinsesse Marie på arbejde i Uganda

Se hvad prinsesse Marie fik i gave på sin første dag i Afrika.
Prinsesse Marie ankom sent i aftes til Ugandas hovedstad Kampala og prinsessen var, trods få timers søvn, allerede i gang fra morgenstunden.   
  Prinsesse Marie deltog nemlig i et informations- og sikkerhedsmøde på DCA, Folkekirkens Nødhjælps landekontor i Uganda.    Prinsessen blev modtaget af landechef Peter Bo Larsen, der stod for både en rundvisning af kontorerne og den godt to timer lange briefing og gennemgang af programmet for de fem dage, prinsesse Marie er i Uganda.   
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!
Prinsesse Marie skal en del rundt i landet og besøge projekter, og til turen havde landechefen fået lavet rygsække med personligt navn til alle, også pressen, og fyldt den med nødvendige ting til turen bla. myggespray, håndsprit og en t-shirt.    - Åh, jeg ville også gerne have haft en rygsæk, hvor der bare stod Marie, udbrød prinsessen beskedent, men glad, da hun så, der stod: HRH Princess Marie.    I det hele taget gør prinsessen meget ud af, at det ikke bliver gjort for meget ud af hendes person.   
  Det er nu vanskeligt, næsten umuligt, for prinsessens besøg er meget betydningsfuldt. Både i hendes egenskab af protektor, men også for de mange fattige og flygtninge, som prinsessen skal møde de kommende dage.    Prinsessen stillede op til fotos med alle medarbejderne på hovedkontoret, inden hun holdt en spontan og personlig tale og derefter gik rundt til hver især og takkede dem for deres arbejde.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden