16. mar. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Rasmus Seebach havde en formidabel aften på slottet

Alle gæster var glade og tilfredse, da de et stykke over midnat forlod dronning Margrethes aftenselskab for kunst og kultur på Christiansborg Slot. Det var især det kongelige selskab og en vild omgang lancier, der gjorde indtryk på stjernerne med Rasmus Seebach i spidsen.

Rasmus Seebach og hans Julie forlod aftenselskab for kunst og kultur på Christiansborg slot klokken lidt i 2 om natten efter et brag af en royal fest, der bød på herlig hygge ved bordene i Riddersalen samt lancierdans i kvadriller.

Netop dansen var et af de store samtaleemner blandt gæsterne.

Den skønne aften i selskab med dronning Margrethe, kronprinsparret, prinsesse Marie, prins Joachim og prinsesse Benedikte var for alle stjernegæsterne en uforglemmelig oplevelse. Det lagde de ikke skjul på, da de forlod Christiansborg Slot.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Kongelig lufttur

Blandt andre Jan Gintberg og Caroline Henderson gav den gas på dansegulvet. Og Henderson oplevede endda at blive kastet højt op i luften af en prins.

Dronningen forlod festen et godt stykke over midnat, så hun kunne hvile sig lidt, inden hun morgenen efter skulle til statsråd på Christiansborg Slot.

Se TV-indslaget med blandt andre Rasmus Seebach, Nikolaj Lie Kaas, Caroline Henderson, Jan Gintberg, statsministerparret og dronning Margrethe i fin festform.

Hvad skal du have på til påskefrokosten?
Få 50% på din dyreste vare og fri fragt med koden 335872 hos Ellos – klik her

Læs mere om: