Onsdag, 27. november 2019 - af Trine Larsen

VIDEO: Travle Oh Land om samarbejdet med dronning Margrethe

Om mindre end en uge er der premiere på "Snedronningen", årets familie-balletforestilling i Tivolis koncertsal, som dronningen Margrethe har lavet kostumer og scenografi til, mens Oh land har komponeret musikken

Sidste år arbejde dronning Margrethe og Oh Land sammen om forestillingen, "Askepot" på Pantomimeteatret i Tivoli.

Den succes var ikke til at tage fejl af, og derfor er de begge blevet bedt om at lave "Snedronningen", som har premiere næste søndag 1. december.

Spændende samarbejde med dronningen

Forleden var der pressemøde og her fortalte Nanna Øland Fabricius, kaldet Oh Land, om det spændende samarbejde med dronning Margrethe og koreografen Yuri Possokhov.

- Jeg synes det har været fantastisk at få chancen igen. Chancen for at arbejde sammen med dronningen og Yuri, fordi det var så stor en oplevelse sidst med "Askepot", selvom det var et helt andet format og en anden scene.

- Og at få chancen for at gøre det denne gang og i denne fantastiske sal og med et eventyr, der er så spændende som "Snedronningen" er helt utroligt, siger Nanna Oh Land Fabricius om samarbejdet, da der er pressemøde i Tivoli, forud for visningen af en enkelt scene med kostumer, trin og musik.

Nerver, præstationsangst og glæde

Efterfølgende fik BILLED-BLADET en snak med Oh Land, Nanna Øland Fabricius om tilblivelsen af musikken, om hendes travle kalender, om nerver og prætationsangst og glæden, når det man laver, lykkes.

Se med her i videoen og hør den populære X Factor-vært fortælle om arbejdet med kompositionerne til hendes første helaftens balletforestilling.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden