20. mar. 2019
Af Trine Larsen

VIDEO: Travlhed og fest i Buenos Aires for dronningen og kronprinsen

Dronning Margrethe og kronprins Frederik udgør et godt og solidt team på turen til Argentina, hvor de sætter fokus på Danmark og danske virksomheder

Dronning Margrethe og kronprins Frederik var veloplagte værter, da de tirsdag aften på det fashionable hotel Alvear i Buenos Aires holdt returmiddag for godt 300 gæster.

Kongelig balletmester Nikolaj Hübbe var konferencier sammen med den argentinske sanger, Patricia Sosa og de sørgede sammen med kvartetten Kottos for aftenens underholdning til returmiddagen.

Den fandt sted efter en lang og travl dag for dronning Margrethe og kronprins Frederik, der stod i spidsen for et stort danske erhvervsfremstød, hvor dronningen om morgenen åbnede konferencen.

Det blev også til både besøg på plejehjem, teaterbesøg, fodboldspil og et rørende møde med efterladte fra diktaturets grusomheder.

Se videoen her med højdepunkter fra den kongelige duos dag - og glæd dig til BILLED-BLADET nr. 12, der er på gaden 21. marts, hvor du kan læse om dronningen og kronprinsens tur til Argentina.

Læs mere om: