29. maj. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Vild dag for den kongelige familie: Se alle de private billeder fra Royal Run

Prins Vincent, prins Christian, prinsesse Josephine og prinsesse Isabella
Prins Vincent, prins Christian, prinsesse Josephine og prinsesse Isabella
Foto: Hanne Juul
Kronprinsfamilien er i dag rundt i store dele af Danmark for at være med til Royal Run, og undervejs på den store festdag har de delt flere private billeder - se dem alle herunder.

Løbere i tusindvis er hoppet i træningstøjet mandag den 29. maj for at være med til Royal Run, som i år løbes i Aabenraa, Nyborg, Herning, Nykøbing Falster og København/Frederiksberg.

I år er der tilmeldt rekordmange deltagere, og det glæder naturligvis den kongelige familie, der igen i år stiller op med kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.

På Kongehusets sociale medier begyndte man løbefesten allerede søndag ved at dele flere videoer med den kongelige familie, og mandag har kronprins Frederik og co. delt endnu flere glimt fra den store løbefest, der er blevet fejret landet over.

Foruden de flere end 90.000 tilmeldte løbere er der også tusindvis, der følger løbet langs ruten, og endnu flere sidder hjemme foran fjernsynet for at følge med på dagen.

Det gælder blandt andre dronning Margrethe, som har fulgt dagens løbefest fra Fredensborg Slot, hvor hun for tiden opholder sig.

Herunder kan man se de mange private billeder, som kongehuset mandag har delt på sociale medier.

Opdateres…

Læs mere om: