Lørdag, 16. juli 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Wauw for en udsigt! Nye eventyrlige billeder af prinsesse Marie, prins Joachim og børnene

Fredag aften deltog prinsesse Marie, prins Joachim, prinsesse Athena, prins Henrik og prins Felix i en middag på det smukke Chateau de Mercues, der ligger i Sydfrankrig og har en imponerende udsigt over blandt andet Cahors. Se de flotte billeder af familien i galleriet herover.

Det var nærmest som taget ud af et eventyr, da prins Joachim og prinsesse Marie sammen med børnene prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena fredag aften ankom til middag på det sydfranske slot Chateau de Mercues.

En helt særlig dag i familien

Den kongelige familie havde forinden tilbragt nogle hyggelige timer sammen i Cahors.

Byens museum har været under renovering gennem de seneste år, og det var prinsesse Marie, der havde æren af at være hovedperson på den første store udstilling, og det var bestemt ikke tilfældigt.

Kunstneren bag er nemlig hendes svigermor, dronning Margrethe, og frem til marts kan man opleve en række af majestætens mange værker på Musée Henri Martin midt i Cahors. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vild udsigt

Både prinsesse Marie og resten af familien nød at se nærmere på dronning Margrethes mange flotte værker, der er blevet til gennem mange årtier. 

Aftenen sluttede af på det eventyrlige Chateau de Mercues, der ligger idyllisk med udsigt ud over Cahors og hele det smukke område, som kongefamilien kender så godt. 

Det er ikke første gang, at familien besøger stedet, og da familien ankom til det slottet, vidste prinsesse Marie da også lige præcis, hvor familiebillederne skulle tages henne: Nemlig med udsigt over det smukke og bjergrige landskab.

Familien opholder sig i disse dage på familiens slot i Sydfrankrig, Chateau de Cayx, der ligger lige uden for Cahors, og det er også her, de skal fejre prins Felix, som fylder 20 år fredag 22. juli.

Du kan se en skøn video af prinsefamiliens ankomst til det smukke slot her: 

GALLERI: Prins Joachim, prinsesse Marie, prins Henrik og prins Felix på Chateau de Mercues i Sydfrankrig (Foto: Aller Media)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden