7 detaljer om dåben: Prins Harry og Meghans store dag

Hertuginde Meghan og prins Harry

Hertuginde Meghan og prins Harry

Foto: MEGA
Præcis to måneder efter fødslen af lille Archie gør hertuginde Meghan og prins Harry i dag klar til en helt særlig ceremoni.

Prins Harry og Meghans lille søn Archie, der er nummer syv i den britiske arvefølge, blev født klokken 5.26 om morgenen den 6. maj. Her to måneder efter gør de stolte forældre klar til barnedåb.

Parret har dog ønsket at holde ceremonien helt tæt med kun de nærmeste omkring sig. Nogle detaljer om dåben er dog nået offentligheden.

Vi giver dig her et overblik over detaljerne:

 1. Dåbs-ceremonien kommer til at foregå i et helt privat og lille kapel i Windsor, som støder op til det kirkerum, hvor Harry og Meghan blev gift. 

 2. Med til dåben er kun den nærmeste familie og venner, omkring 25-30 mennesker. Blandt andet prins Harrys bror, prins William, og hans hustru Kate, den stolte farfar prins Charles og hans hustru Camilla samt hertuginde Meghans mor Doria Ragland, skriver Hello!

 3. Det bliver ærkebiskop af Canterbury, Justin Welby, der skal døbe Archie.

 4. Hans navn bliver Archie Harrrison Mountbatten-Windsor.


  Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

  Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
  Klik her og læs hvordan

 5. Archie vil bære en dåbskjole lavet af dronning Elizabeths designer Angela Kelly, som også hans fætre, prins George, prins Louis og hans kusine prinsesse Charlotte har båret. Dåbskjolen er en kopi af den oprindelige og ikoniske Honiton-kjole, som dog i 2004 blev udskiftet, efter at have været båret af hele 62 kongelige babyer.

 6. Dronning Elizabeth og prins Philip deltager ikke i dåben

 7. Prins Harry og Meghan har i en pressemeddelelse via Buckingham Palace fortalt, at navnene på gudforældrene til lille Archie ikke vil blive afsløret for offentligheden.
  Nyd billederne fra andre kongelige barnedåb i galleriet herunder


Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden