30. nov. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Åben hertuginde Catherine: Det er et rigtig godt spørgsmål

Hertuginde Catherine.
Hertuginde Catherine.
Arkivfoto: MEGA
Storbritanniens hertuginde Catherine engagerer sig meget i børns udvikling, og i den forbindelse har hun fortalt lidt om sin egen barndom.

Forleden trådte Storbritanniens hertuginde Catherine, der er mor til prinsesse Charlotte, prins Louis og prins George, frem på den store scene og talte til sine landsmænd og -kvinder on det vigtige i at støtte børn meget i deres tidlige udvikling i alderen 0 til fem år.

Hertuginde Catherine svarede på spørgsmål

Denne fase af et barns liv lægger grundstenen til resten af tilværelsen, og for Catherine eller Kate selv var barndommen fyldt med gode oplevelse.

I en samtale via de digitale medier blev Kate forleden spurgt om sin egen barndom, og om hvad hun selv elskede i løbet af sine barndomsår.

Et godt spørgsmål til Kate

- Det er et rigtig godt spørgsmål, indledte Kate og svarede herefter.

- Jeg elskede at tilbringe tid udenfor, og sådan har jeg det stadig i dag, lød det fra Kate, der sammen med sin mand prins William og deres børn elsker at gå lange ture og lege i det fri.

Bedste tale

Det var I fredags, at hertuginden hold en tale, der af mange regnes for hendes bedste nogensinde.

I talen satte Kate fokus på børns udvikling, og understregede, at alle voksne skal støtte børn så meget som muligt, da det vil være til gavn for samfundet på lang sigt.

Læs mere om: