30. nov. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Den kongelige familie klar til helt speciel uge

Kronprins Frederik og dronning Margrethe
Kronprins Frederik og dronning Margrethe
Foto: Aller Foto
Der er lagt op til en uge af de ekstraordinære for den kongelige familie, der så småt har taget hul på julehyggen.

I hele Danmark har man med 1. søndag i advent taget hul på julehyggen, og i morgen tirsdag den 1. december bliver julefesten for alvor skudt i gang.

Også i den kongelige familie er denne uge med overgangen fra november til december noget særligt.

Mary og Frederik julehygger

Kronprinsfamilien, der har meldt ud, at de holder jul i deres palæ på Amalienborg, skal sikkert i gang med at pynte op, og mon ikke julemusikken så småt begynder at spille i den private del af palæet, og så får Mary og Frederik og deres fire børn den 1. december dronning Margrethe lidt tættere på.

Dronningen flytter til Amalienborg

Dronning Margrethe flytter fra Fredensborg Slot til sit palæ på Amalienborg tirsdag den 1. december, og så er den royale familie samlet i palæerne omkring slotspladsen.

Også prinsesse Benedikte bor i denne tid på Amalienborg i sin lejlighed, hvorfra hun i øvrigt på det seneste har arbejdet flittigt.

Benedikte på jule-opgave

Prinsesse Benedikte skal i øvrigt på officiel opgave i Valby i København onsdag den 2. december, når hun besøger foreningen Hellebro, der har til formål at hjælpe unge hjemløse og udsatte i alderen 18-29 år.

Nikolai på forsiden af december-udgave

December skydes desuden i gang med, at prins Nikolai-udgaven af Vogue Czechoslovakia udkommer, og det er faktisk historisk.

Nikolai er således den første mandlige model, der pryder forsiden af det tjekkiske og slovakiske Vogue-magasin.

Læs mere om: