Tirsdag, 22. februar 2022 — af Marie Krakau

Alle de bedste billeder fra hertuginde Catherines første dag i Danmark

Hertuginde Catherines første dag i Danmark bestod af hele tre besøg rundt omkring i København.

Britiske hertuginde Catherine skød sin to dage lange arbejdsrejse i Danmark i gang tirsdag, hvor hun havde et stramt program, der bestod af tre spændende besøg i hovedstaden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Besøget har fokus på børns tidlige udvikling, som vi i Danmark er blandt de førende indenfor forskningen i. Hertuginde Catherine er dybt engageret i netop børns første år bl.a. gennem organisationen The Royal Foundation Centre for Early Childhood, som hun stiftede i 2021.

Forsinket start

Trods en lidt forsinket start på dagens første besøg var det en hertuginde i hopla, der efter ankomsten til København blev budt velkommen på Center for Tidlig Indsats og Familieforskning ved Københavns Universitet.

Kate var - måske med en sød tanke på det danske flag - iført rød blazer og hvid skjorte, som hun matchede med et par lækre sorte bukser.

Efter første besøg gik turen til Frederiksberg, hvor hun på Børnemuseet mødte sygeplejersker og familier, der har deltaget i projektet "Forstå din baby".

Morede sig på rutchebanen

Endelig blev dagens officielle pligter afsluttet på Københavns Professionshøjskoles PlayLab på Vesterbro i København. Her talte hertuginden bl.a. med studerende, som er en del af udviklingsprogrammet Playful Learning.

De studerende, pressen og arrangørerne fik oplevet Kate fra hertugindens legesyge side, da hun med et stort smil tog sig en tur i rutschebanen inde i PlayLab. Du kan se alle de vilde billeder fra det besøg her:

I galleriet øverst i artiklen har vi samlet alle de bedste billeder fra hertuginde Catherines første dag i Danmark.

Mødes med Mary og Margrethe

I morgen, onsdag, afslutter Kate sit besøg i Danmark. Kl. 11:45 skal hun på visit på Amalienborg, hvor hun skal mødes med dronning Margrethe og kronprinsesse Mary.

BILLED-BLADET dækker naturligvis hertugindens anden dag i Danmark helt fra morgenstunden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden