Tirsdag, 22. februar 2022 — af Ulrik Ulriksen

Gjorde hertuginde Catherine virkelig det? Laver det vildeste stunt

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Den danske og britiske presse fik sig noget af en overraskelse, da hertuginde Catherine af Cambridge var på besøg på Københavns Professionshøjskoles Playlab i Carlsberg Byen.

Hertuginde Catherine af Cambridge leverede en ekstraordinær overraskelse, da hun besøgte et sjovt og spændende sted på i København.

Hertuginde Catherine hyggede sig

Hertuginde Catherine af Cambridge eller Kate er på arbejdsbesøg i Danmark med sin The Royal Foundation Centre for Early Childhood, som hun lancerede i 2021.

Som afslutning på den første af to arbejdsdage i Danmarks besøgte Kate Københavns Professionshøjskoles PlayLab, der er sponsoreret af Lego, og hun fik pludselig lidt af en challenge fra værterne.

Fik en udfordring

Kate og hendes guider stod pludselig ved en rutsjebane, der førte nedenunder til Legolaboratoriet, hvor en masse unge studerende var i fuld sving.

Hertuginden blev spurgt, om hun ville prøve rutsjebanen.

Kate tog imod udfordringen efter lidt betænkningstid.

Og så var det ellers bare afsted i det lange twistede rutsjebanerør, og Kate beholdt såmænd de højhælede på.

Kate talte med de unge

Sikke en entré - hertuginden gjorde et godt på indtryk på de unge studerende, da hun ankom til deres laboratorium via rutsjebanen, og hun gjorde også de mange britiske og danske fotografer glade med sit vilde stunt, der gav besøget et ekstra pift af fest, farver og leg.

GALLERI: Hertuginde Catherine prøver rutsjebane i Danmark (Aller Media)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden