22. feb. 2022
Af Marianne Singer

Hertuginde Catherine møder danske familier

Kate er ankommet til Frederiksberg.
Kate er ankommet til Frederiksberg.
Foto: Lars H. Laursen
Hertuginde Catherine besøger tirsdag eftermiddag Børnemuseet på Frederiksberg, hvor hun skal møde sundhedspersonale og danske familier.

Hertuginde Catherine ankom tirsdag eftermiddag til sin anden opgave under sit to dage lange officielle besøg i Danmark.

På Frederiksberg skal britiske Kate møde tre sundhedsplejersker og to danske familier, der har deltager i projektet "Forstå din baby".

Besøget foregår på det hyggelige Børnemuseet, der holder til i en ombygget hestestald.

https://imgix.billedbladet.dk/_lhl1944q.jpg
Kate er iført sorte bukser, hvid skjorte og rød blazer.
Foto: Lars H. Laursen

Kates hjertesag

Børnemuseet er et samlingsstedet for børnefamilier, hvor børnene kan kaste sig over forskellige aktiviteter i forskellige værksteder, deriblandt "Pynt din egen cupcake", "Maleværkstedet", "Bland din egen sæbe" og "Lav din egen læbepomade".

Kate er i Danmark for at lære mere fra danske eksperter og familier om betydningen af barnets første leveår, som er hendes hjertesag.

Sker for første gang

Det er første gang, at Kate er afsted med The Royal Foundation Centre for Early Childhood, som hun lancerede i juni 2021.

Centeret sætter fokus på betydningen af barnets første år og forsøger på den måde at skabe positive ændringer i samfundet og for de kommende generationer.

Det sker blandt andet gennem research, samarbejde på tværs af private, offentlige og frivillige organistioner samt ved brug af kampagner, der skal inspirere og nedbryde tabuer.

Læs mere om: