Fredag, 27. november 2020 - af Ulrik Ulriksen

Bekymret hertuginde Catherine: Det er så vigtigt

hertuginde catherine
Hertuginde Catherine. 
Foto: Mega
Storbritanniens hertuginde Catherine er dybt bekymret over de vilkår, mange børn og unge lever under.

For Storbritanniens hertuginde Catherine er det vigtigt at understrege, at den første fase af et menneskes liv er så ufatteligt afgørende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hertuginde Catherine taler om børn

Hertuginde Catherine eller Kate har i dag, fredag den 27. november, med en indsats på de sociale medier sat fokus på fem vigtige punkter, der sætter fuld fokus på et barns udvikling fra 0 til fem år.

En af de vigtigste taler

I en af de vigtigste taler, Kate nogensinde har holdt som kongelig, forsøger hun at beskrive, hvorfor hun er bekymret for engelske børns udvikling.

Hertuginden, som er mor til prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis understreger, at hun ikke blot bekymrer sig om børns udvikling i det tidlige år, fordi hun selv har børn, men fordi det er så vigtigt for den samfundsmæssige udvikling.

Dette er vigtigt

- Vi må ikke undervurdere den vigtige rolle, alle kan have i at forme de små i løbet af deres vigtige år, sagde Kate blandt andet.

Ifølge studier er for få voksne bevidste om, i hvor høj grad de første fem år af et menneskes liv er afgørende for udviklingen i resten af livet.

Dette vil hertuginden med sin indsats og sine ord gerne gøre opmærksom på, så flere erkender betydningen af at fokusere på den tidlige udvikling.

Hård barndom skaber problemer

- Jeg har set, at det at blive hjemløs, afhængig af stoffer og dårligt mentalt helbred ofte rammer mennesker, der har haft en udfordrende barndom, lød det fra hertuginden, som havde mere på hjerte.

- Jeg har dog også set, hvordan positive tiltag I de tidlige år kan spille en vigtig rolle i det at skabe sig en god fremtid.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden