Torsdag, 14. maj 2020 — af Christinna Braun

Britisk kongehus tager ingen chancer: Disse slotte skal være lukkede

Dronning Elizabeth og Buckingham Palace
Dronning Elizabeth og Buckingham Palace
Foto: MEGA
Når det kommer til sikkerhed, tager det britiske kongehus ingen chancer. Flere af de flotte bygninger holder lukket som følge af corona-virus.

Flere af det britiske kongehus’ eminente bygninger vil ikke åbne som normalt i sommeren. Det sker som følge af den omsiggribende corona-virus, der raserer verden over.

Sådan skriver Royal Collection Trust på Instagram. Her forklares det, hvordan de besøgendes og personalets sikkerhed og helbred er førsteprioriteten, og at der ikke vil kunne blive overholdt den nødvendige afstand, som det kræves på grund af covid-19.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dronningens slot holder lukket

Derfor er det blevet besluttet, at slottet Buckingham Palace og ejendommene Frogmore House og Clarence House ikke vil åbne for offentligheden til sommer, som ellers var planen.

Til daglig bor dronning Elizabeth og prins Philip på Buckingham Palace, mens prins Charles og hertuginde Camilla holder til i Clarence House. Frogmore House dannede blandt andet rammerne for dengang prins Harry og hertuginde Meghans bryllupsreception den 19. maj 2018.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden