14. mar. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Chokerende nyt look: Sådan har du helt sikkert aldrig set prins Harry før

Prins Harry
Prins Harry
Foto: Mega
Prins Harry er ikke bange for at prøve noget nyt, og det gør han så til den helt store guldmedalje i forbindelse med optakten til veteranlegene Invictus Games i Holland.

Prins Harry er i fin form i denne tid, og det viser han i en ny video, som er en herlig optakt til Invictus Games i Holland, der afvikles fra den 16. til den 22 april.

Invictus Games er de internationale sportlege for soldaterveteraner, og det er en begivenhed, der bare vokser sig større og større, og som prins Harry fra start har været spydspids for.

Prins Harry lærer hollandsk

I Invictus Games-optaktsvideoen, der er blevet publiceret på Legenes officielle Instagramprofil, kan man se og høre Harry i onlinesamtale med et par orangeklædte hollandske atleter.

– Tror I, jeg er klar, lyder det fra prins Harry efter at han har modtaget et lynkursus i det svære hollandske sprog., og så går det ellers løs med løjer, man aldrig har oplevet en kongelig levere tidligere.

I orange fra top til tå

– Glem ikke hatten, siger en af atleterne til Harry, der afslører, at han er klædt i den hollandske nationalfarve orange fra top til tå.

Og det inkluderer altså en orange bowlerhat samt orange solbriller, som det ses i videoen nedenfor:

Et helt nyt og chokerende morsomt look, der dog klæder prins Harry, som er 100 % klar til Invictus Games i Holland om et par dage.

Læs mere om: