Onsdag, 10. april 2013 - af Jan Bergman

Daniel Craig og fruen til middag hos dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth Daniel Craig
Dronning Elizabeth sammen med Daniel Craig ved en tidligere lejlighed. Bemærk i øvrigt Mads Mikkelsen i baggrunden.
Foto: AOP
Selveste James Bond, alias Daniel Craig og frue blev inviteret til middag på Windsor Castle.

Selvom den britiske skuespiller har prøvet lidt af hvert i hendes majestæts hemmelige tjeneste på filmlærredet, så bliver det næppe mere fornemt, når man får middagsinvitation til sig selv og fruen hos selveste dronning Elizabeth af England.

Daniel Craig, alias 007 James Bond, kunne tidligere på ugen, i selskab med sin hustru Rachel Weisz, nyde en fornem middag sammen med de kongelige på Windsor Castle, skriver Hellomagazine.

Dronning Elizabeth har mødt Daniel Craig ved flere lejligheder før, og det siges at dronningen ønskede at uddybe sit bekendtskab yderligere.

Sidste år overraskede dronning Elizabeth og netop Daniel Craig hele verden, da de til åbningen af De Olympiske Lege i London havde lavet en lille happening. Dronning Elizabeth indvilligede i at indspille en lille James Bond-film, hvor hun deltog sammen med Daniel Craig.

Foruden Daniel Craig var andre kendte skuespillere inviteret. Blandt andre Helena Bonham Carter, der portrætterede dronningens mor i filmen ”Kongens store tale”, deltog med sin mand Tim Burton.

Efter middagen blev der rig lejlighed til en snak med dronningen, der sikkert havde glædet sig til gensynet med selveste James Bond.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden