21. apr. 2016
Af Malan Joensen

Dejligt billede af dronning Elizabeth og prins George: Tillykke oldemor

Prins Charles, dronning Elizabeth, prins George og prins William.
Prins Charles, dronning Elizabeth, prins George og prins William.
Foto: Ranald Mackechnie, Royal Mail
I dag kan den britiske dronning Elizabeth sætte hele 90 lys i lagkagen, og det bliver fejret med mønter, frimærker og stel.

Storbritanniens dronning Elizabeth bliver i dag 90 år, og forberedelserne til den store dag har været i gang længe – ikke mindst, fordi dronningens fødselsdag altid bliver fejret to gange.

Dronning Elizabeths faktiske fødselsdag i dag og en mere officiel fødselsdag den anden lørdag i juni, hvor der blandt andet er ”The Queen’s Birthday Parade”, som også kaldes ”Trooping the Colour”.

LÆS OGSÅ: Svigerdatteren fortæller: Hemmeligheden bag dronning Elizabeths stil

Dronning Elizabeths runde dag er allerede blevet markeret på mange måder – der er blandt andet kommet en særlig møntsamling på gaden, ligesom der er blevet designet et flot fødselsdagsstel.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Og som den foreløbige top på kransekagen har Royal Mail udgivet en samling fantastiske frimærker med skønne billeder af dronning Elizabeth, prins Charles, prins William og lille prins George, som man kan se i toppen af denne artikel.

Billedet er taget i sommeren 2015 på Buckingham Palace af fotografen Ranald Mackechnie, og her ser det ud til, at lille prins George er helt med på at ønske oldemor tillykke med den store dag.

LÆS OGSÅ: Dronning Elizabeth 90 år: Sådan fejrer BILLED-BLADET den store dag

Læs mere om: