Tirsdag, 29. september 2020 - af Ulrik Ulriksen

Derfor er hertuginde Camilla med i ny krimi

Hertuginde Camilla.
Hertuginde Camilla.
Arkivfoto: MEGA
Hertuginde Camilla af Cornwall er vild med kriminallitteratur, og ifølge britiske medier kommer hun nu selv til at optræde i en krimi.

Hertuginde Camilla af Cornwall elsker krimimalromaner og især bøgerne om detektiven Roy Grace, som i det hele taget er ultrapopulær i England. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Succesforfatteren Peter James er manden bag krimibøgerne, der sælger så godt, og næste år bliver der endda lavet en tv-serie over værkerne.

Hertuginde Camilla er stor fan

Camilla af Cornwall er kæmpe fan af krimierne med detektiven Roy Grace, og det fortalte hun for nylig om, da hun gav et par gode råd om læseværdige bøger.

– Jeg kan anbefale, at I giver disse bøger en chance, lød det blandt andet fra prins Charles’ kone, der selv i sine reoler har alle krimier skrevet af Peter James.

Mødte Camilla og Charles

Forfatteren har ved flere lejligheder mødt hertuginden.

– Jag var på en krimifestival i 2015, da hun kom til en af begivenhederne sammen med prins Charles. Det var ved den lejlighed, at hun fortalte mig, at hun kujnne lide mine bøger, siger Peter James, der altid sender Camilla et signeret eksemplar af sine nye værker.

Indtil videre er der udkommet 16 titler i Roy Grace-krimiserien, og i den 17. bog, som udkommer næste år, venter der ifølge det britiske medie Express en royal overraskelse for hertuginde Camilla.

Camilla hyldes af forfatteren

I en scene i den nye bog skal en betjent have en udmærkelse for tapperhed.

Det bliver ifølge forfatteren selv hertuginde Camilla som i fiktionens forunderlige verden overrækker en medalje til den modige betjent.

Det sker som en hyldest fra forfatteren til hertuginden.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden