Tirsdag, 27. marts 2018 — af Juliane Olsen

Derfor er Meghan Markles rigtige fornavn ikke på bryllupsinvitationerne

Meghan Markle og prins Harry.
Meghan Markle og prins Harry.
Foto: All Over Press
Invitationerne til Meghan Markle og prins Harrys bryllup i maj er sendt ud, men brudens rigtige fornavn er udeladt af en helt særlig årsag.

Prins Harry og Meghan Markle skal giftes i maj i år, og bryllupsinvitationerne til ceremonien er officielt sendt ud, og den finder sted på Windsor Castle.

600 gæster har modtaget de omhyggeligt designede invitationer, som er skabt af det britiske bogbinderfirma Barnard & Westwood.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mange har dog straks bemærket, at Meghan Markles rigtige fornavn, Rachel, er udeladt.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Meghan Markles fornavn udeladt

Af invitationen fremgår det, at ”Hans Kongelige Højhed Prinsen af Wales KG KT anmoder om fornøjelsen ved selskabet af …”

Teksten sluttes dog af med et ”ved brylluppet mellem Hans Kongelige Højhed Prins Henry af Wales med frk. Meghan Markle”.

LÆS MERE: Nu er Meghan og Harrys bryllupsinvitationer sendt ud

- Buckingham Palace gør tingene efter bogen, så derfor vil de bruge det fulde navn, siger britisk etiketteekspert Grant Harrold til magasinet Good Housekeeping.

Dronning Elizabeth kaldte bruden for Rachel

Han tilføjer dog, at selv om der er tale om en officiel begivenhed, så har hoffet tydeligvis besluttet, at alle kender bruden som Meghan Markle.

Derfor er invitationerne blevet udstedt med det navn, til trods for at dronning Elizabeth ifølge flere medier refererede til bruden som Rachel, da hun gav sit samtykke til brylluppet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden