Onsdag, 11. juli 2018 - af Dorte Quist

Derfor må prins William ikke rejse til fodbold-VM i Rusland

Harry Kane og prins William

Harry Kane og prins William

Foto: AOP
Prins William har siddet klistret til skærmen under de engelske landskampe ligesom resten af nationen. Men han må ikke rejse til Rusland for at støtte holdet.

Prins William har altid vist sin kærlighed til fodbold, og de seneste par uger har han glædet mange engelske fodboldfans med sine personlige tweets, som han har lagt ud på de sociale medier, når det engelske landshold med Harry Kane i spidsen har vundet kampene i VM i Rusland.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Ikke på stadion

I aften onsdag den 11. juli venter semifinalen med Kroatien, og ingen er i tvivl om, at både prins William og hans lillebror prins Harry meget gerne ville have siddet på stadion og set deres landshold kæmpe mod Kroatien.

Men værtslandet Rusland har forment den kongelige familie og den britiske regering adgang til Rusland, som en udløber af giftsepisoden i Salisbury, hvor den engelske regering beskylder Rusland for at stå bag forgiftningen af den tidligere russiske spion Sergei Skripal og hans hans datter Yulia.

Jeg er stolt

Efter Englands neglebidende sejr over Colombia i straffesparkskonkurrencen, skrev prins William på Twitter før kvartfinalen mod Sverige:

- Jeg kunne ikke være mere stolt af England – en sejr i straffesparkskonkurrencen! I har alle i sandhed fortjent jeres plads i kvartfinalen i verdensmesterskabet, og I skal vide, at hele landet står bag jer på lørdag. Kom så England! W.

Den kamp vandt England også, og i aften skal anføreren Harry Kane og resten af holdet så møde Kroatien og kæmpe om en plads i finalen.

Mon ikke TV-skærmen vil være tændt på i aften.

Prins William

Foto: AOP

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden