21. aug. 2018
Af Stine Ramlyng

Derfor sendte dronning Elizabeth rørende hilsner til to lande

Dronning Elizabeth
Dronning Elizabeth
Foto: ALL OVER PRESS
Dronning Elizabeth har sendt rørende hilsner til både Indiens og Italiens præsident i forbindelse med de massive oversvømmelser i Indien og brokollapset i Italien, der tilsammen har kostet mange mennesker livet.

Over 400 mennesker er omkommet og flere hundrede tusind mennesker har været tvunget til at forlade deres hjem i det sydlige Indien på grund af monsunregnen, der har skabt store oversvømmelser i Kerala i det sydlige Indien.

I Italien styrtede en bro i Genova pludselig sammen og mere end 40 mennesker mistede livet.

Og det har nu fået dronning Elizabeth til tasterne.

Dronning Elizabeth er berørt

I en rørende hilsen til Indiens præsident, Ram Nath Kovind, skriver dronningen således:

"Prins Philip og jeg er dybt berørte over at høre om tabet af menneskeliv forårsaget af den kraftige regn og oversvømmelserne i Kerala. Vores tanker og bønner går til alle dem, der har mistet deres kære, dem, hvis hjem og levebrød er blevet ramt af oversvømmelser i hele Indien og de heltemodige redningsindsatser, der er foretaget for at hjælpe folk i nød.

Elizabeth R."

Også en hilsen til italienerne

I et andet brev skriver dronningen til Italiens præsident, Sergio Mattarella:

"Prins Philip og jeg er dybt berørte over at høre om tabet af tabet af liv som følge af sammenbruddet af Morandi-broen i Genova. Vores tanker og bønner er hos Italiens befolkning, især familie og venner af dem, der er blevet ramt.Elizabeth R."

Læs mere om: