Tirsdag, 23. juli 2013 — af af Juliane Olsen

Derfor var fødsels-budskabet forsinket

Hertuginde Catherine og prins William
Hertuginde Catherine og prins William
Foto: AOP
Hertuginde Catherine og prins William havde et helt særligt formål med at vente med at fortælle verden om fødslen af deres søn.

Det var en lykkelig dag hele vejen rundt, men hertuginde Catherine og prins William valgte ikke at være hurtige på aftrækkerne i forhold til budskabet om fødslen af deres søn. Det skyldes, at de ønskede at tilbringe noget kvalitetstid med drengen, inden verden fik besked, lyder det fra det britiske hof.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En astrolog har forudset, hvordan den lille prins’ personlighed bliver.

Hertugen og Hertuginden af Cambridge bød deres lille ny velkommen kl. 17:24 dansk, men kom ikke med den officielle bekendtgørelse før kl. 21:30. En talsmand for Kensington Palace bekræfter, at denne handling skyldes, at forældreparret gerne ville lære deres baby lidt at kende først.

- De ønskede at tilbringe en lille smule tid med deres lille dreng først. Derefter måtte de foretage de nødvendige telefonopkald. Alle medlemmer af den kongelige familie er fuldstændigt henrykte. Hertuginden og hendes barn har det godt såvel som prins William, som var med hele vejen. Det har været en vidunderlig dag, lyder det fra Kensington Palace ifølge The Sun.

Det er muligt at få en dukke-udgave af hertuginde Catherine som gravid. Se billedet

Det er dog endnu ikke blevet offentliggjort, hvad prinsens navn bliver, men han vil få titlen Hans Kongelige Højhed Prins af Cambridge.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden