Det så du ikke på tv: Meghan åbner op om svært forhold til sin far

Hertuginde Meghan.

Hertuginde Meghan.

Foto: Ritzau Scanpix
Hertuginde Meghan talte for første gang om sit komplicerede forhold til sin far, Thomas Markle, da hun blev interviewet af Oprah Winfrey.

Efter Oprah Winfreys store interview med prins Harry og hertuginde Meghan på CBS søndag aften amerikansk tid, er der efterfølgende blevet udsendt ekstra-klip, der ikke blev plads til i hovedudsendelsen. 

Blandt dem er, ifølge flere medier, et, hvor hertuginde Meghan for første gang taler om sit komplicerede forhold til sin far, Thomas Markle.

Ville skabe drama

I interviewet spørger Oprah således Meghan, om hun følte sig forrådt af sin far, da hun fik at vide, at han havde samarbejdet med tabloidpressen om opstillede paparazzi-billeder kort før prinseparrets bryllup. 

På det svarer hun, at hvis man skal bruge ordet forrådt er det, fordi han benægtede det overfor prinseparret. 

Thomas Markle. 
Foto: Mega

Thomas Markle. 

Opgav at hjælpe

Harry og Meghan havde dengang ringet og spurgt Thomas Markle, om han havde medvirket på billederne, hvilket han benægtede og dermed løj.

Derefter opgav prinseparret at hjælpe ham yderligere, siger Meghan til Oprah. 

Tanker som mor

Meghan, der er mor til Archie på knap to år og gravid med sit og Harrys andet barn, tilføjer derefter:

- Jeg ser på Archie og tænker på det barn, vi venter, og jeg kan virkelig ikke forestille mig på nogen måde at gøre noget bevidst for at gøre mit barn ondt. Jeg kan ikke forestille mig det, siger Meghan til Oprah. 

Mor siger intet

Modsat Meghans far har hendes mor, Doria Ragland, aldrig talt med pressen.

- Hun har været stille med værdighed i fire år, mens hun har set mig gå igennem det her, forklarer Meghan i interviewet. 

Doria Ragland sammen med sin datter og nyfødte barnebarn samt prins Harry, dronning Elizabeth og prins Philip.
Foto: Mega

Doria Ragland sammen med sin datter og nyfødte barnebarn samt prins Harry, dronning Elizabeth og prins Philip.

Far svarer igen

Tirsdag medvirkede Thomas Markle, ifølge Daily Mail, i det britiske morgenshow Good Morning Britain, hvor han udtalte, at "alle laver fejl" og at han havde undskyldt "100 gange" for sit samarbejde med tabloidpressen. 

Samtidig opfordrede han prinseparret at komme og besøge ham i sit hjem i Mexico. 

- Jeg vil gerne sige det igen. Jeg er ked af, hvad jeg har gjort. Det er to år siden. Men jeg har prøvet at gøre det godt igen. Jeg bor nu kun 70 miles væk. Jeg er aldrig holdt op med at elske hende. Jeg er ikke enig i alt, hvad mine børn gør. Men jeg vil altid elske dem. Jeg elsker helt sikkert Meghan, lyder det fra Thomas Markle i udsendelsen. 

Han forklarede endvidere, at han mener, at den britiske kongefamilie ikke er racister, men at spørgsmålet om Archies hudfarve nok bare havde været et "dumt spørgsmål". 

 

 

Han forklarede endvidere, at han ikke mente, at den britiske kongefamilie er racister, men at spørgsmålet om Archies hudfarve nok bare var et "dumt spørgsmål". 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden