Meghans hjerteskærende afsløring: Svært at fortælle Harry sandheden

Hertuginde Meghan fortæller, at hun på et tidspunkt havde mistet lysten til at leve og forsøgte at få hjælp.

Hertuginde Meghan deler ud af sine inderste tanker i interviewet med Oprah Winfrey, som har sendt chokbølger gennem verden mandag formiddag.

Ifølge flere britiske medier, deriblandt Hello Magazine, fortæller Meghan, at hun på et tidspunkt fandt tilværelsen så svær, at hun "ikke længere havde lyst til at leve".

Det var meget svært for hende at fortælle om sine tanker til prins Harry, men hun fik det gjort i januar 2019, inden de skulle på en officiel opgave i Royal Albert Hall. 

Harry og Meghan prøvede at bevare en professionelt attitude og smile sig igennem aftenen, men de var begge meget kede af det, og Meghan græd, hver gang lyset i salen blev dæmpet.

Ifølge Meghan gik hun til kongehuset og fortalte, at hun havde brug for hjælp, men hun fik angiveligt at vide, at det ikke var muligt. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Det britiske kongehus plejer ikke at tage til genmæle i sådanne sager, og pt. er der ingen officiel reaktion fra dem vedrørende Oprahs interview. Hvorvidt der er planer i kongehuset om at offentliggøre en udtalelse om anklagerne i interviewet vides endnu ikke. 
 
Oprah Winfreys interview med Harry og Meghan varer to timer og kan ses på TV3 og efterfølgende på Viafree mandag 8. marts klokken 21.00.
 
Se billeder fra parrets opgave i Royal Albert Hall i galleriet ovenfor. 
 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden