Mandag, 8. marts 2021 - af Christinna Braun

Harry svigtet af Charles: Mor ville have været ked af det

Prins Harry og prinsesse Diana. 
Prins Harry og prinsesse Diana. 
Foto: Ritzau Scanpix
Prins Harrys forhold til prins Charles er lige nu forbundet med en masse smerte, fortæller han i et stort interview med Oprah.

I det store, ventede interview med Oprah Winfrey fortæller prins Harry og hertuginde Meghan åbent og ærligt om deres exit som seniormedlemmer i det britiske kongehus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Beslutningen om at træde tilbage som fremstående royale medlemmer faldt ikke i god jord hos Harrys far prins Charles.

I interviewet, der bliver sendt på TV3 og efterfølgende kan ses på Viafree den 8. marts, fortæller Harry, at han føler sig enormt svigtet af sin far prins Charles, og den måde han håndterede situationen på. Det skriver Dailymail.

Diana ville have været ked af det

Prins Harry fortæller, at prins Charles skar kontakten til ham og holdt simpelthen op med at tage telefonen, da Harry og Meghan boede i Canada og besluttede, at de ville træde tilbage i det britiske kongehus.

Ifølge Dailymail siger Harry derudover, at prins Charles’ svigt og håndtering af sagen ville have gjort Harrys afdøde mor Diana både vred og ked af det, men at han altid vil elske sin far, selvom forholdet er smertefuldt i øjeblikket.

 

Det britiske kongehus plejer ikke at tage til genmæle i sådanne sager, og pt. er der ingen officiel reaktion fra dem vedrørende Oprahs interview. Om der er planer i kongehuset om at offentliggøre en udtalelse om interviewet vides ikke.   

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden