17. nov. 2017
Af Juliane Olsen

Dette lavede hertuginde Catherine, før hun blev gift

Catherine Middleton, 2009.
Catherine Middleton, 2009.
Foto: All Over
Før hertuginde Catherine blev gift med prins William havde hun et almindeligt job som indkøber for tøjmærket Jigsaw.

Den 35-årige hertuginde Catherine måtte opgive sit helt almindelige job som indkøber for det britiske tøjmærke Jigsaw for at blive gift med prins William.

Det var det job, hun bestred, efter hun færdiggjorde sin uddannelse fra St. Andrews University i 2005 - og ligesom det måske kommer til at gælde for prins Harrys kæreste, måtte hun opgive sin profession.

Hertuginde Catherine arbejdede tre dage om ugen for mærkets grundlægger Belle Robinson for også at kunne passe sit skema som prins Williams kæreste.

Fotograferne fik deres billede

- Jeg bliver nødt til at sige, at jeg var så imponeret af hende. Der var nogle dage, hvor der var TV-hold for enden af vejen, har Belle Robinson tidligere sagt til London-avisen Evening Standard om hertuginden.

Her ville hendes arbejdsgiver arrangere, at den kommende hertuginde kunne tage bagdøren, men Catherine vidste, at hun ville blive jagtet, indtil fotograferne fik deres billede.

Derfor besluttede hun sig i stedet for bare at gå ud og få billedet overstået, så hun efterfølgende kunne være i fred.

Helt nede på jorden

I Belle Robinsons optik var hertuginden meget moden af en 26-årig at være, og hun har efterfølgende mestret en balance med pressen.

Den tidligere chef har tilføjet, at hertuginde Catherine dengang var meget nede på jorden i forhold til, at hun måske var en kommende dronning.

Hertuginden sad for eksempel i virksomhedens køkkenet omkring frokost og småsnakkede med alle lige fra chaufførerne til regnskabspigerne.

Læs mere om: