18. dec. 2015
Af Ulrik Ulriksen

Dronning Elizabeth med tog på juleferie

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/10.5494923p.jpg
All Over Press
For dronning Elizabeth er det vigtigt at komme af sted fra Buckingham Palace i London til naturskønne Norfolk i god tid for at forberede den royale juletid på Sandringham. Og majestæten tog som sædvanligt toget.

Dronning Elizabeth elsker julen, og majestæten var knap nok færdig med at være vært for den royale families julekomsammen på Buckingham Palace i London, før hun sammen med prins Philip pakkede rejsetaskerne.

Formiddagen efter den store julefrokost med deltagelse af blandt andre prins George, hertuginde Catherine af Cambridge og prins Harry kørte dronningen og prins Philip til Kings Cross-stationen nær slottet.

Her steg de om bord på 10.44-toget ud af hovedstaden med kurs mod King’s Lynn-stationen i Norfolk.

LÆS MERE: Dronning Elizabeth får ros af svigerdatteren

Dronning Elizabeth benytter offentlig transport

Majestæten kunne sagtens have sat sig ind i sit kongelige tog, men det er en tradition, at hun benytter sig af den offentlige transport, når der er afgang til den skønne juleferie på Sandringham House.

Her kommer hovedparten af den kongelige familie på besøg i juledagene.

iPad og bog i tog

Den 89-årige regent spadserede let og elegant hen til en reserveret afdeling i toget, hvor hun med prins Philip, 94, i fred og ro satte sig til rette og hyggede sig.

Dronningen holdt sig beskæftiget med sin iPad mini, mens Philip havde en tyk bog med.

https://imgix.billedbladet.dk/elizabethphiliptog450.jpg
All Over Press

Smilede til alle

På King’s Cross-stationen vakte regentparret opsigt, og de blev ønsket god jul af de medpassagerer, de passerede på perronen. Dronningen og prins Philip smilede venligt til alle.

Dronning Elizabeth og hendes ægtefælle havde tilsyneladende en fin togrejse. De virkede i hvert fald begge veloplagte og klar til julen på Sandringham, da de ankom med to minutters forsinkelse klokken 12.23 til stationen i Norfolk.

Læs mere om: