Søndag, 7. februar 2016 — af Juliane Olsen

Dronning Elizabeth modtog bamser til prins George og prinsesse Charlotte

Dronning Elizabeth
Dronning Elizabeth modtog under et besøg på Norfolk Hospice bamser til sine to oldebørn, prins George og prinsesse Charlotte.
Foto: AOP
Under et besøg på et hospice i Norfolk modtog dronning Elizabeth gaver til sine to oldebørn, prins George og prinsesse Charlotte.
Da 89-årige dronning Elizabeth forleden besøgte et hospice i Norfolk, modtog hun et par særlige gaver til sine oldebørn. Ifølge Daily Mail forærede en niårig dreng ved navn Jack Plummer, hvis mor døde af en hjernesvulst i 2013, dronningen et par bamser på The Norfolk Hospice i Hillington. Gaverne blev foræret på vegne af velgørenhedsorganisationen Nelson’s Journey, og på hver bamse var der hæftet en lille hilsen. LÆS MERE: Dronning Elizabeth med tog på juleferie

Dronning Elizabeth klædt i turkis

”Til Charlotte. Vær sød at tage dig af denne bamse, som Nelson’s Journey tog sig af mig. Fra Jack”. Prinsesse Charlottes hilsen var skrevet med lyserød, men prins Georges bar en lyseblå tekst. Dronning Elizabeth var ved lejligheden iført en turkis kjole med krave af designeren Peter Enrione.

Frakken prydet med broche

Frakken var prydet med en broche, mens hatten var designet af Rachel Trevor-Morgan. The Norfolk Hospice har for nyligt åbnet en ny afdeling til en værdi af 33 millioner kroner i landsbyen Hillington. Det ligger næsten fem kilometer fra Sandringham Estate, hvor dronning Elizabeth tilbringer størstedelen af vinteren.
Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden